Television Pickup spelar in

Äntligen, tänker vi. På onsdag åker vi till systerstaden Köpenhamn för att i två dryga dagar spela in Television Pickups första fullängdsskiva. Ni kan tro att vi är laddade. Men vi har ett litet problem. Att kunna överträffa briljansen i demotiteln Dialogue and Gunshots visade sig vara svårare än väntat. Den vanligtvis titelsprutande frk Amsler med vänner har fortfarande inget att kalla den. Men, varför frukta? Som vid alla förstfödslar värda namnet, utlyser vi helt sonika en namntävling! Nu har ni chansen att spotta ur er det där frustande treordseposet som ni alltid undrat vad ni ska göra av.

Vinnaren, alltså den som kommer med det förslag som kröna omslaget, får givetvis ett exemplar av skivan, när den kommer ut.

Varsågod.

7 thoughts on “Television Pickup spelar in”

  1. Alps in Bavaria, Drink it in, Lift your spirits

  2. wæstbergska fonden ær sitt mamn till trots en: STIFTELSE !!! I låter hælsa varma hælsningar fra oslo! jej ær i buggesroom en dejlig studio … og spelar in,, typ !

Comments are closed.