Efterlängtat skivsläpp

Äntligen har det så blivit dags för My Engström-Renmans debutalbum Abdominous (Footprint Records) att möta morgonljuset. My firar nedkomsten tillsammans med sin Orchestra vid två tillfällen under den närmaste tiden:

Tisdagen 29 november på Pustervik i Göteborg samt söndagen 4 december på Mosebacke etablissement i Stockholm. Kom dit! Ta med dina vänner! Det blir kul!

Till sist ett litet klipp ur Mosebackes program:

11-manna orkestern, på releaseturné, har precis släppt plattan “ABDOMINOUS”. De framför ny, massiv cross-over musik med influenser från 60-talspop, New Orleans Blues, filmmusik, jazz och allt annat bra som My Engström-Renman, master of ceremony, har råkat snubbla över i sitt råsvängiga liv. Detta är en scenisk konsert, sprängfylld med helt grymma musiker, utmanande texter och framförallt med en makalös output!

3 thoughts on “Efterlängtat skivsläpp”

 1. Ja! Har fått ynnesten att lyssna på råmixarna av skivan, och kan med darrande stämma säga att detta är musik alla borde få chansen att höra. Åk och lyssna, mina damer och herrar. Om plånboken vill och tygen håller borde jag väl ta swebussen upp…

 2. Ja, herrejävlar…det var länge sen jag hade så rakt av kul på en konsert. Inga påklistrade leenden, utan bara ett sjuhelvetes sväng utan några som helst inslag av “lagom”. Det är såna sköna upplevelser som påminner en om varför det faktiskt är så inihelvete kul att spela själv.

 3. Ny chans att se fantastiska my..
  5 Maj : My Engström-Renman Orchestra
  Pris: 80kr | Öppar: 19.30 | På scen: 20.00 | Pusterviksbiljetter: 031-130680
  På Kulturhuset oceanen, stigbergstorget 8 i GÖTEBORG
  ps: vid fint väder spelar hon på riggad scen i trädgården ds //kalle

Comments are closed.