tvp informerar

Senaste nytt från din favoritorkester.

Så här på randkanten till ljud.orgs tredje och bästa redesign (Jag lovar! Den kommer snart.) tänkte jag slänga in lite information om hur Television Pickup, ditt självutnämnda favoritband, har tänkt att spendera vårterminen. Nämligen:

  • Den 9:e maj spelar vi i X-kirken på Møllegade, Nørrebro, Köpenhamn. Väldigt fin lokal och billig pilsner är i sig skäl nog att ta båten över (eller vad man nu gör nuförtiden).
  • Den 10:e maj besöker vi klubb Spisa på Jeriko. ÿt kvällens soppa och lyssna på två orkestrar till priset av en halv.
  • Under jazzfestivalen i Köpenhamn, den 5:e juli, återvänder vi till X-kirken med en helt ny repertoar och flera nya elektriska tricks som vi repriserar två dagar senare på en i skrivande stund okänt café.

Markera med röda kryss på köksalmanackan, så återkommer vi med mer detaljerad information när det vankas.

3 thoughts on “tvp informerar”

  1. Härligt att höra! Jag är nu tillbara i etern. Ett par månader utan uppkoppling och man tappar ju kontakten med en massa kul. Vad händer den 13-14 april då? Då tillbringar jag min tid i Köpenhamn/Århus på Uppsala kommuns bekostnad.

  2. Hmm… jag vet inte vad som händer i Köpenhamn, men den trettonde har jag ett möte med en docent, och båda aftnarna repar jag. Ser ut som jag är fast i Malmö, mao.

    Men vad härligt att kunna resa iväg för kommunala medel. Får du traktamente då?

  3. Då ses vi inte den gången. Ska försöka att förkovra mig i dansens värld ena kvällen. Det är mycket härligt att resa på kommunala medel även om det inte utgår något traktamente. Tror inte resans syfte gills för det. Vi ska studera hur danskarna på sitt kontinentalt fryntliga vis driver sina museer.

Comments are closed.