Två fall och en lösning

Via Boing Boing:

Enligt denna artikel (registrering eller bugmenot nödvändig), så håller David Lee Roth, före detta sångare i Van Halen, på att byta jobb. Han tränar för att bli ambulansman, och förra veckan räddade han livet på en kvinna i Bronx, som hade fått en hjärtattack.

Linda Reissman, Roths handledare, säger att You would never know you were dealing with a rock-‘n’-roll guy. His commitment really is touching. He wants to help people.

Hurra för David Lee. Ett gott exempel för alla fd rockstjärnor som börjar närma sig de 50. När längtan blir för stor efter den tid som aldrig kommer tillbaka, när skivbolagets propsande efter greatest hits+2 nya blir för stora, kontakta närmaste akutklinik. Jag vet. Vi börjar med en snabbkurs i Kiruna för Joey och grabbarna så kan vi lösa både den och BB-krisen i en smäll.