.:: Nya Perspektiv ::.

Jag kan inte hålla mig från att skriva om Perspectives 2004, en festival som går av stapeln i Västerås 21-24 oktober, anordnad av föreningen Nya Perspektiv. Programmet är lysande; Lars Hollmer, Merzbow och Fred Frith på samma festival – det är så man blir gråtfärdig. Om något skulle få mig att tillbringa fyra dagar i Västerås så skulle det vara detta.

Jo, och enligt Kalle kostar det ju bara 300 kronor, för fyra dagar, om man är student. ÿr detta verkligen sant, Karl?

2 Comments

  1. kalle
    Posted 11/9 2004 at 18:34 | Permalink

    Enligt damen i biljettkassan på Västerås Konserthus så är det så. Men jag ska försöka undersöka saken närmare. Det är nästan för bra…

  2. Johannes
    Posted 13/9 2004 at 17:25 | Permalink

    Jo, tydligen så gäller det priset om man är studerande. Nu har ju jag köpt biljett också. Nu behöver man bara hitta någonstans att bo. Husvagn, någon?