.:: Nya Perspektiv ::.

Jag kan inte hålla mig från att skriva om Perspectives 2004, en festival som går av stapeln i Västerås 21-24 oktober, anordnad av föreningen Nya Perspektiv. Programmet är lysande; Lars Hollmer, Merzbow och Fred Frith på samma festival – det är så man blir gråtfärdig. Om något skulle få mig att tillbringa fyra dagar i Västerås så skulle det vara detta.

Jo, och enligt Kalle kostar det ju bara 300 kronor, för fyra dagar, om man är student. ÿr detta verkligen sant, Karl?

2 thoughts on “.:: Nya Perspektiv ::.”

  1. Enligt damen i biljettkassan på Västerås Konserthus så är det så. Men jag ska försöka undersöka saken närmare. Det är nästan för bra…

  2. Jo, tydligen så gäller det priset om man är studerande. Nu har ju jag köpt biljett också. Nu behöver man bara hitta någonstans att bo. Husvagn, någon?

Comments are closed.